nu Gerakan Pamaréntah Dunya percaya kana pamaréntahan global ku a pamaréntah dunya pikeun ngahontal perdamaian di Bumi, sareng planét anu langkung saé pikeun urang sadayana.

Kami ningali persatuan bangsa-bangsa Majelis Umum (193 nagara anggota) salaku awal pamaréntahan dunya.

ieu nagara 193 kedah ngahijikeun sareng ngawangun Pamaréntah Dunya sareng ngadamel aturan global pikeun kasajahteraan umat manusa sareng planét.

Pamingpin unggal nagara masih gaduh kakawasaan di Pamaréntah Dunya ieu.

Salaku conto: Joe Biden kedah ngagambarkeun anu AS di Pamaréntah Dunya ieu,

Boris Adang kedah ngagambarkeun Ageung-Brittain,

Vladimir Putin kedah ngagambarkeun Féderasi Rusia jeung Xi Jinping kedah ngagambarkeun Cina.

Pamingpin dunya kedah ngahijikeun sareng ngalangkungan negosiasi / diplomasi anu damai ngajantenkeun langkung saé pikeun sadayana di Bumi.

Gerakan Pamaréntah Dunya nangtung pikeun hak sarua jeung kaadilan pikeun sadayana dina skala global.

Kami yakin Pamaréntah Dunya mangrupikeun hiji-hijina solusi pikeun nyiptakeun katertiban di planét ieu, pamaréntahan global ku pamimpin dunya pikeun nyiptakeun planét anu langkung saé.

komo Albert Einstein mangrupikeun panyokong pikeun Pamaréntah Dunya pikeun ngahontal perdamaian dunya.

Teu aya jalan anu sanés pikeun kahirupan anu langkung saé sareng planét anu langkung saé pikeun urang sadayana.

Pamaréntah Dunya (majelis umum PBB)

Pamaréntah Dunya mangrupikeun hiji-hijina solusi anu logis pikeun tantangan global urang, éta sababna urang nyiptakeun gerakan global ieu.

nu Gerakan Pamaréntah Dunya yakin urang kedah ngahiji pikeun nyiptakeun surga di Bumi, janten gerakan ieu mangrupikeun awal anu saé pikeun ngahiji pikeun dunya anu langkung saé.

Gerakan Pamaréntah Dunya yakin kana Ramalan Injil (Yesaya 9: 6) yén Yesus bakal maréntah pamaréntahan dunya.

Bantosan pikeun nyiptakeun dunya anu langkung saé ku gabung Gerakan Pamaréntah Dunya keur bebas sareng bagi-bagi ilmu sareng hikmah anjeun dina panglawungan.

Anjeun tiasa ogé nyambung sareng milarian babaturan anu sami-sami pada urang grup.

Langkung seueur anggota Gerakan Pamaréntah Dunya, sora anjeun langkung kuat pamaréntahan global anu langkung saé pikeun nyiptakeun dunya anu langkung saé pikeun unggal mahluk hirup.

Gabung sareng Gerakan Pamaréntah Dunya sareng janten anggota gratis:

Hayu Urang Nyiptakeun Sawarga di Bumi!