La Lëvizja e Qeverisë Botërore beson në qeverisjen globale nga a qeveria botërore për të arritur paqen në Tokë, dhe një planet më të mirë për të gjithë ne.

Ne shohim Kombeve të Bashkuara Asambleja e Përgjithshme (193 shtete anëtare) si fillimi i një qeverie botërore.

këto Vendet 193 duhet të bashkohen dhe të formojnë një Qeveri Botërore dhe të bëjnë rregulla globale për më të mirë të njerëzimit dhe planetit.

Udhëheqësi i çdo vendi ka ende fuqinë në këtë Qeveri Botërore.

Për shembull: Joe Biden duhet të përfaqësojë SHBA në këtë qeveri botërore,

Boris Johnson duhet të përfaqësojë Britanik i Madh,

Vladimir Putin duhet të përfaqësojë Federata Ruse Xi Jinping duhet të përfaqësojë Kinë.

Udhëheqësit botërorë duhet të bashkohen dhe përmes negociatave paqësore / diplomacisë ta bëjnë atë më të mirë për të gjithë në Tokë.

Lëvizja e Qeverisë Botërore qëndron për te drejta te barabarta drejtësi për të gjithë në shkallë globale.

Ne besojmë se një Qeveri Botërore është zgjidhja e vetme për të krijuar rregull në këtë planet, qeverisjen globale nga udhëheqësit botërorë për të krijuar një planet më të mirë.

Madje Albert Einstein ishte avokat i një Qeverie Botërore për të arritur paqen në botë.

Nuk ka asnjë mënyrë tjetër për jetë më të mirë dhe një planet më të mirë për të gjithë ne.

Një qeveri botërore (asambleja e përgjithshme e Kombeve të Bashkuara)

Një Qeveri Botërore është zgjidhja e vetme logjike për sfidat tona globale, prandaj ne krijuam këtë lëvizje globale.

La Lëvizja e Qeverisë Botërore beson se duhet të bashkohemi në mënyrë që të krijojmë një parajsë në Tokë, kështu që kjo lëvizje është një fillim i mirë për t'u bashkuar për një botë më të mirë.

Lëvizja e Qeverisë Botërore beson në Profecinë e Biblës (Isaia 9: 6) që Jezusi do të sundojë qeverinë botërore.

Ndihmoni për të krijuar një botë më të mirë duke u bashkuar me Lëvizja e Qeverisë Botërore për falas dhe ndani njohuritë dhe mençurinë tuaj në tonat Forume.

Ju gjithashtu mund të lidheni dhe të bëni miq që janë të një mendjeje në tonë Grupe.

Sa më shumë anëtarë të ketë Lëvizja e Qeverisë Botërore, aq më i fortë është zëri qeverisje më e mirë globale për të krijuar një botë më të mirë për çdo qenie të gjallë.

Anëtarësohuni në Lëvizjen e Qeverisë Botërore dhe bëhuni anëtar falas:

LE T KRIJOJM HE QILET N ON TOKH!