на Движење на светската влада верува во глобално управување од страна на А. светска влада да постигнеме мир на Земјата и подобра планета за сите нас.

Гледаме Обединетите нации Генералното собрание (193 земји-членки) како почеток на светска влада.

овие 193 земји треба да се обединат и да формираат Светска влада и да воспостават глобални правила за подобро на човештвото и планетата.

Лидерот на секоја земја сè уште има моќ во оваа светска влада.

На пример: Џо Бајден треба да претставува САД во оваа светска влада,

Борис Џонсон треба да претставува Велика Британец,

Владимир Путин треба да претставува Руската Федерација Xi Јинпинг треба да претставува Кина.

Светските лидери мора да се обединат и преку мирни преговори / дипломатија да го направат подобро за сите на Земјата.

Светското владино движење се залага за еднакви права правда за сите на глобално ниво.

Ние веруваме дека Светската влада е единственото решение за создавање ред на оваа планета, глобално управување од светските лидери за создавање подобра планета.

Дури и Алберт Ајнштајн беше поборник за Светска влада за постигнување светски мир.

Нема друг начин за подобар живот и подобра планета за сите нас.

Светска влада (генерално собрание на Обединетите нации)

Светска влада е единственото логично решение за нашите глобални предизвици, затоа го создадовме ова глобално движење.

на Движење на светската влада верува дека мора да се обединиме за да создадеме рај на Земјата, затоа ова движење е добар почеток за обединување за подобар свет.

Светското владино движење верува во библиските пророштва (Исаија 9: 6) дека Исус ќе владее со светската влада.

Помогнете да се создаде подобар свет со приклучување кон Движење на светската влада за слободен и споделете го вашето знаење и мудрост во нашето форуми.

Вие исто така може да се поврзете и да стекнете пријатели кои се истомисленици во нашите групи.

Колку повеќе членови има Светското владино движење, толку е погласен гласот подобро глобално управување да создаде подобар свет за секое живо суштество.

Придружете се на Светското владино движење и станете член бесплатно:

Ајде да создадеме небото на земјата!