The Gerakan Pamrentahan Donya percaya marang pamrentahan global kanthi a pamrentah jagad kanggo nggayuh katenangan ing Bumi, lan planet sing luwih apik kanggo kita kabeh.

Kita waca ing United Nations Majelis Umum (193 negara anggota) minangka wiwitan pamrentahan jagad.

iki Negara 193 kudu nyawiji lan mbentuk Pamrentahan Donya lan nggawe aturan global kanggo kesejahteraan manungsa lan planet iki.

Pimpinan saben negara isih duwe kekuwatan ing Pamrentahan Donya iki.

Tuladhane: Joe Biden kudu makili ing USA ing Pamrentahan Donya iki,

Boris Johnson kudu makili Great-Brittain,

Vladimir Putin kudu makili Federasi Rusia lan Xi Jinping kudu makili China.

Pemimpin jagad kudu nyawiji lan nerusake negosiasi / diplomasi sing tentrem nggawe luwih apik kanggo kabeh wong ing Bumi.

Gerakan Pamrentahan Donya kanggo hak padha lan kaadilan kanggo kabeh ing skala global.

Kita yakin Pamrentahan Donya minangka siji-sijine solusi kanggo nggawe katrangan ing planet iki, pamrentahan global dening para pimpinan jagad kanggo nggawe planet sing luwih apik.

malah Albert Einstein minangka panyengkuyung Pamrentah Dunia kanggo nggayuh perdamaian ing donya.

Ora ana cara liya kanggo urip sing luwih apik lan planet sing luwih apik kanggo kita kabeh.

Pamrentah Dunia (majelis umum PBB)

Pamrentah Dunia minangka siji-sijine solusi logis kanggo tantangan global, mula kita nggawe gerakan global iki.

The Gerakan Pamrentahan Donya yakin kita kudu nyawiji kanggo nggawe swarga ing Bumi, mula gerakan iki minangka wiwitan sing apik kanggo jagad sing luwih apik.

Gerakan Pamrentahan Donya percaya marang Ramalan Injil (Yesaya 9: 6) Yesus bakal mrentah pamrentahan jagad.

Bantuan kanggo nggawe jagad sing luwih apik kanthi gabung karo Gerakan Pamrentahan Donya kanggo free lan nuduhake kawruh lan kawicaksanan ing forum.

Sampeyan uga bisa nyambung lan nggawe kanca sing padha karo kita kelompok.

Luwih akeh anggota Gerakan Pamrentahan Donya, swarane luwih banter pamrentahan global sing luwih apik kanggo nggawe donya sing luwih apik kanggo saben makhluk urip.

Gabung karo Gerakan Pamrentahan Donya lan dadi anggota gratis:

Ayo Ayo Nggawe Swarga Ing Bumi!